Szkander-vb Magyarországon

kategória: Sport
2013 szeptember 06, péntek - 11:30 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: Szkander-vb, szkander, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
Magyarország rendezheti 2017-ben a szkander-világbajnokságot.

Csabai Atilla, a sportág hazai szövetségének elnöke, az európai szervezet alelnöke arról tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapját, hogy a végső szavazás alkalmával Csehországot múlták felül 36-4-re. A döntés a lengyelországi Gdyniában született meg, ahol most zajlik az idei vb. A magyarok eddig három első és egy harmadik helyet gyűjtöttek.Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Verrasztóé a 80. magyar Eb-arany, harmadik lett a magyar csapat Berlinben
A magyar csapat összesen 16 érmet gyűjtött, 5 arany, 6 ezüst, 5 bronz megoszlásban, s az országok rangsorában a harmadik helyen végzett.
hétfő 11:48
Úszó Eb: a legeredményesebb napon vagyunk túl
A magyar küldöttség a legeredményesebb napját zárta csütörtökön a berlini úszó Európa-bajnokságon: Hosszú Katinka két aranyérmet, Biczó Bence egy ezüstöt, Kapás Boglárka egy bronzot nyert, továbbá a Hosszú és Kapás mellett Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn alkotta 4x200 méteres gyorsváltó is harmadik lett.
péntek 11:34
Ezüstérmes a magyar férficsapat a sakkolimpián!
A magyar férficsapat nagy izgalmak után ezüstérmet szerzett a norvégiai Tromsőben rendezett sakkolimpián. A győzelem a veretlen kínaiaké lett.
péntek 14:16
Visszavonult Polgár Judit, a "sakkirálynő"
Polgár Judit a The Times magazinban szerdán megjelent interjújában bejelentette, hogy visszavonul a versenyszerű sakkozástól.
csütörtök 11:39
Ezüstérmes lett Risztov Éva
A londoni olimpiai bajnok Risztov Éva ezüstérmes lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai nyitónapján. A tavalyi vb-n ötödik Olasz Anna ezúttal is ebben a pozícióban végzett.
csütörtök 11:35
Storcz: a moszkvai szerepléssel Rióban is kiegyeznénk
A moszkvai világbajnokságon Magyarország hat arannyal, öt ezüsttel és hat bronzzal az élen végzett a nemzetek rangsorában.
kedd 12:19