Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben

kategória: Üzlet/gazdaság
2013 december 02, hétfő - 15:52 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: Erzsébet-utalvány, Lidl, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-től az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

A Lidl a második a diszkontok között, ahol elfogadják az utalványt - tájékoztatott az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a Lidl. Az 2012 januárja óta forgalomban lévő Erzsébet-utalvány mára az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás Magyarországon, a felhasználók száma meghaladja a kétmilliót - áll a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az ajándék, az étkezési, a gyermekvédelmi és az iskolai Erzsébet-utalvány érvényes fizetőeszközzé válik a diszkont áruházlánc mindegyik magyarországi üzletében.
Az utalványt jelenleg csaknem 55 ezer helyen fogadják el az országban. Több mint 44 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja.

Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market élelmiszer áruházláncok, a Mol benzinkutak, valamint több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által működtetett szociális üdültetési program több mint negyedmillió embernek, köztük több mint 100 ezer gyermeknek biztosított 2012-ben és 2013-ban üdülési, pihenési lehetőséget - tájékoztatott közleményében az Erzsébet Utalványforgalmazó.Kapcsolódó cikkek
Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Elkészült a nemzeti közlekedési infrastruktúra-fejlesztési stratégia
A kormány elfogadta a 2030-ig szóló és 2050-ig tartó távlati kitekintést is tartalmazó nemzeti közlekedési infrastruktúra-fejlesztési stratégiát, és felhatalmazta a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy azt a 2014-2020 közötti Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program elfogadása érdekében küldje meg az Európai Bizottságnak.
péntek 11:13
Bővült a vállalati és a lakossági hitelezés is
Egyre több hitelt vesznek fel a vállalkozások a bankoktól. Idén, a második negyedévben például 40 milliárd forinttal többet, mint egy éve. A Magyar Nemzeti Bank elemzése szerint ez főként a Növekedési Hitelprogramnak és az alacsony jegybanki alapkamatnak köszönhető. A lakossági hitelezés is jelentősen bővült. A kedvező folyamatok a nemzeti bank számításai szerint a gazdaság növekedésnek köszönhetően tovább erősödhetnek.
péntek 11:10
Matolcsy: saját közgazdászképzést épít az MNB 200 milliárdból
A jegybankelnök hangsúlyozta, hogy a közgazdasági és pénzügyi oktatásban fordulatra, ehhez új intézményekre, új szellemű oktatókra és új tananyagra van szükség.
péntek 10:41
Szijjártó: Közép-Európa és Kína együttműködése az egész EU érdeke
A kínai kapcsolatokért felelős kormánybiztos beszélt arról is, Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy 2018-ra megduplázódjon a régió és Kína közötti kereskedelmi forgalom jelenleg 6 milliárd dolláros mértéke.
péntek 10:27
Átadták az egymilliomodik SZÉP-kártyát
Ma már minden negyedik munkavállaló rendelkezik SZÉP-kártyával - közölte a gazdaságszabályozásért felelős államtitkár.
péntek 10:18
Előretörtek a megújuló energiaforrások
Gyors növekedés után 2013-ban már a megújuló energiaforrások adták a globális áramtermelés 22 százalékát a Nemzetközi Energia Ügynökség (NEÜ) éves jelentése szerint. A nemzetközi szervezet ugyanakkor aggódik, hogy lassulhat a megújuló forrásokból származó kapacitásnövekedés üteme.
csütörtök 14:02