Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben

kategória: Üzlet/gazdaság
2013 december 02, hétfő - 15:52 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: Erzsébet-utalvány, Lidl, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-től az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

A Lidl a második a diszkontok között, ahol elfogadják az utalványt - tájékoztatott az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a Lidl. Az 2012 januárja óta forgalomban lévő Erzsébet-utalvány mára az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás Magyarországon, a felhasználók száma meghaladja a kétmilliót - áll a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az ajándék, az étkezési, a gyermekvédelmi és az iskolai Erzsébet-utalvány érvényes fizetőeszközzé válik a diszkont áruházlánc mindegyik magyarországi üzletében.
Az utalványt jelenleg csaknem 55 ezer helyen fogadják el az országban. Több mint 44 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja.

Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market élelmiszer áruházláncok, a Mol benzinkutak, valamint több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által működtetett szociális üdültetési program több mint negyedmillió embernek, köztük több mint 100 ezer gyermeknek biztosított 2012-ben és 2013-ban üdülési, pihenési lehetőséget - tájékoztatott közleményében az Erzsébet Utalványforgalmazó.Kapcsolódó cikkek
Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Ez befolyásolhatja a nyugdíjat - hamarosan egyeztetés kezdődik
A magyarok 53 százalékának a bizonytalanság jut eszébe a nyugdíjas évekről. A Napközben című műsorban nyilatkozó nyugdíjszakértő elmondta: augusztus 15-től beindul az úgynevezett egyeztetési eljárás, amelynek során a nyugdíjbiztosítás a nyilvántartásában őrzött adatokat szeretné biztossá tenni.
hétfő 13:28
Nem tart bankcsődöktől Varga Mihály
A devizahiteles mentőcsomag miatt nem kerül veszélybe a magyar bankrendszer, és a pénzintézeteknek eszük ágában sincs kivonulni az országból - mondta a Világgazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjújában Varga Mihály.
hétfő 13:06
Czomba: minden hangszeren fogunk játszani
A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár azt ígérte, a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a komáromi Nokia-gyárból elbocsátottak elhelyezkedését. Czomba Sándor megemlítette, hogy a térségben több cég tervez több száz fős beruházást. Beszélt arról is, hogy a fiatalok munkanélküliségi rátája - a többi közt az Első munkahely garancia programnak köszönhetően - nálunk csökkent leginkább. Az unió a következő ciklusban mindössze 15 milliárd forintot ad a probléma kezelésére, a kormány azonban ezt 200 milliárd forinttal fejeli meg.
hétfő 12:56
Még több mint félmillióan nem éltek a 42 ezer forinttal
Még mindig ötszázezer felett van azoknak az alvó, vagyis meg nem nyitott letéti számláknak a száma, amelyekre babakötvénnyel takarékoskodhatnának a szülők a gyerekeiknek.
hétfő 12:36
Új csomagküldő jön Magyarországra
A startup vállalkozások helyzete sohasem egyszerű. Különösen igaz ez egy olyan telítettnek tűnő piacon, mint a csomagküldés területe.A Webox Hungary Kft. azonban egy külföldön már sikeres megoldást, a csomagküldő automatát szeretné meghonosítani Magyarországon.
hétfő 11:56
Húszezren vehetnek részt a diákmunkaprogramban
Idén már csaknem 20 ezren vehetnek részt a nyári diákmunkaprogramban. Ez negyedével több a tavalyinál. Czomba Sándor munkaerőpiaci és képzési államtitkár azt mondta: több mint 200 millió forinttal megemelték a programra szánt 1,5 milliárdos összeget.
hétfő 11:24