Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben

kategória: Üzlet/gazdaság
2013 december 02, hétfő - 15:52 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: Erzsébet-utalvány, Lidl, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-től az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

A Lidl a második a diszkontok között, ahol elfogadják az utalványt - tájékoztatott az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a Lidl. Az 2012 januárja óta forgalomban lévő Erzsébet-utalvány mára az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás Magyarországon, a felhasználók száma meghaladja a kétmilliót - áll a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az ajándék, az étkezési, a gyermekvédelmi és az iskolai Erzsébet-utalvány érvényes fizetőeszközzé válik a diszkont áruházlánc mindegyik magyarországi üzletében.
Az utalványt jelenleg csaknem 55 ezer helyen fogadják el az országban. Több mint 44 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja.

Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market élelmiszer áruházláncok, a Mol benzinkutak, valamint több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által működtetett szociális üdültetési program több mint negyedmillió embernek, köztük több mint 100 ezer gyermeknek biztosított 2012-ben és 2013-ban üdülési, pihenési lehetőséget - tájékoztatott közleményében az Erzsébet Utalványforgalmazó.Kapcsolódó cikkek
Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Így tudja meg a devizahiteles, mennyi pénze jár vissza
Számol a bank, de oszthat-szorozhat az ügyfél is a novembertől hozzáférhető MNB-képletekkel, ha adatok hiányoznak, a banknak azokat ki kell adnia - hívta fel a figyelmet az MNB ügyvezető igazgatója.
csütörtök 11:12
Felgyorsulhat a magyar hadiipar újjáépítése
Az ágazatot az aktuális geopolitikai helyzet és a honvédelmi költségvetés várható növelése pörgetheti - írja a Napi Gazdaság.
csütörtök 10:49
Akár másfélszer annyiba is kerülhet, ha biztonságban akarja tudni
Sok biztosító nem vállalja a nyaralók biztosítását. Amelyek készek vállalni az azokkal járó kockázatokat, azok is 50-100 százalékkal többért teszik a lakásbiztosításhoz képest - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) szerdán az MTI-vel.
csütörtök 10:43
Rogán: két nonprofit rezsiszolgáltató jöhet létre
Két, közösségi tulajdonban lévő nonprofit rezsiszolgáltató cég jöhet létre, ezek struktúrája a jövő év elején körvonalazódhat - közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán az InfoRádió Aréna című műsorában.
csütörtök 10:36
Visszautasította a Sberbank, hogy kivonulna Magyarországról
A Sberbank visszautasította, hogy kivonulna Magyarországról - írta kedden a Wirtschaftsblatt című osztrák gazdasági napilap. A pénzintézet bécsi székhelyű európai központja közölte: továbbra is jelen vannak "a nehezebb piaci feltételeket kínáló üzleti környezetben".
csütörtök 10:13
Nálunk lesz az Apollo első európai zöldmezős beruházása
Az indiai Apollo Tyres Magyarországon valósítja meg első európai zöldmezős beruházását: mintegy 146 milliárd forintos befektetéssel Gyöngyöshalász közelében épül fel az Apollo gumigyár, amely 975 új munkahelyet teremt majd.
szerda 16:55