Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben

kategória: Üzlet/gazdaság
2013 december 02, hétfő - 15:52 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: Erzsébet-utalvány, Lidl, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-től az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

A Lidl a második a diszkontok között, ahol elfogadják az utalványt - tájékoztatott az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a Lidl. Az 2012 januárja óta forgalomban lévő Erzsébet-utalvány mára az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás Magyarországon, a felhasználók száma meghaladja a kétmilliót - áll a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az ajándék, az étkezési, a gyermekvédelmi és az iskolai Erzsébet-utalvány érvényes fizetőeszközzé válik a diszkont áruházlánc mindegyik magyarországi üzletében.
Az utalványt jelenleg csaknem 55 ezer helyen fogadják el az országban. Több mint 44 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja.

Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market élelmiszer áruházláncok, a Mol benzinkutak, valamint több ezer kisbolt és vendéglátóhely. Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által működtetett szociális üdültetési program több mint negyedmillió embernek, köztük több mint 100 ezer gyermeknek biztosított 2012-ben és 2013-ban üdülési, pihenési lehetőséget - tájékoztatott közleményében az Erzsébet Utalványforgalmazó.Kapcsolódó cikkek
Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Varga: a banki elszámoltatás költségvetése a jövő évi büdzsé
A banki elszámoltatás költségvetésének nevezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2015. évi költségvetést, amikor átadta azt a házelnöknek csütörtökön. Kiemelte azt is, hogy jövőre is családi adórendszerben adózunk, 240 milliárd marad a családoknál. Megmarad a rezsicsökkentés is, 20-25 százalékkal mérséklődnek a háztartások rezsiterhei - tette hozzá.
csütörtök 16:14
Chikán: Differenciáltan kell kezelni a multinacionális vállalatokat
A Versenyképesség Kutatóközpont igazgatója emellett úgy látja: Magyarország nem jól használja a külföldi tőkebefektetéseket a versenyképesség szempontjából.
csütörtök 16:12
Szijjártó: A nemzeti energiastratégiák meghatározását nemzeti hatáskörben kell tartani
A nemzeti energiastratégiák meghatározását nemzeti hatáskörben kell tartani - értett egyet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Philip Hammond brit külügyminiszterrel csütörtökön Pozsonyban tartott kétoldalú találkozóján.
csütörtök 16:05
MNB alelnök: Stabil a bankrendszer, de nem segíti a gazdasági növekedést
Az MNB alelnöke egyetért az EKB stressztesztjének eredményével, miszerint a magyar bankrendszer nem okoz pénzügyi stabilitási kockázatot rövid távon. Balog Ádám azonban úgy véli: nem segíti elő a tartós gazdasági növekedést a bankrendszer, kapacitásait túlzottan lekötik a deviza- és projekthitelek.
csütörtök 15:38
Varga: 2,5 százalékos növekedéssel számol a kormány
A nemzetgazdasági miniszter szerint óvatos optimizmussal lehet tervezni a következő év költségvetési kereteit, jövőre 2,5 százalékos növekedéssel kalkulál a kormány.
csütörtök 15:34
Nehezebb lesz érmeutánzatot készíteni
A Magyar Nemzeti Bank az általa kibocsátott, törvényes fizetőeszköznek minősülő forgalmi és emlékérmék védelme, a megtévesztésre alkalmas üzleti tevékenységek visszaszorítása céljával szigorította az érmeutánzatokra vonatkozó rendeletét, november 1-jén lép hatályba.
csütörtök 15:22