Új szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP

kategória: Üzlet/gazdaság
2012 szeptember 17, hétfő - 15:59 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: SAP, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
Új tanácsadói szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP - közölte az SAP AG szoftvercég hazai leányvállalata hétfőn.

A budapesti szolgáltatóközpont szeptember elején kezdte meg a munkáját 10 tanácsadóval, a létszám a tervek szerint tovább bővül és 2013 végéig meghaladja a 30 főt. Az új egység az Európa, Közel-Kelet, Afrika (EMEA) régió ügyfelei számára nyújt szolgáltatást, de elsődleges feladata a közép-európai ügyfeleknél zajló szoftverbevezetések támogatása, megvalósítása.

A központ helyszínének kiválasztásában a közlemény szerint szerepet játszott a magyarországi szakemberek képzettsége, a friss diplomások nemzetközi jó hírneve, nyelvtudása, és a lokáció kedvező költségei. A tanácsadói centrum az SAP 500 főt foglalkoztató budapesti irodájában található, és a harmadik olyan egység, amely a nemzetközi piacra dolgozik. A szoftvercég itt alapította meg 2001-ben a globális szolgáltatóközpontját, (SAP Global Support Center Hungary), mely elsődlegesen a német nyelvű területek folyamatos SAP üzemeltetését biztosítja, és ahol 150 szakember dolgozik. 2005-ben itt hozták létre a világpiac számára alkalmazásokat készítő fejlesztőközpontot (SAP Labs Hungary), amely jelenleg 250 főt foglalkoztat.

Az új szolgáltatóközpont vezetését Herger Tamás látja el, aki e poszt mellett megtartja jelenlegi, az SAP Hungary Kft. tanácsadási vezetői feladatait.

Az SAP Hungary Kft. 2011. évi árbevétele 15,2 milliárd forint volt. Megoldásait több mint 1200 vállalat használja Magyarországon a közlemény szerint.Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Devizahitelesek! Elérkezett a nagy nap
Pénteken lépett érvénybe a devizahiteles mentőcsomag első törvénye. De mégis kinek jár vissza pénz, és mikor juthatunk hozzá?
péntek 15:48
A Mol az INA vállalatirányításáról is véleményt vár Zágrábtól
Megkezdődött a horvát kormány és a Mol képviselői között pénteken az ötödik tárgyalási forduló, a magyar társaság arra kíváncsi, mi a horvát kormány véleménye az INA Felügyelő Bizottságának az INA vállalatirányításáról szóló javaslatával kapcsolatban .
péntek 14:00
A Déli Áramlat ellenzői nem kínáltak alternatívát
Nagyon erősen ki kell állnunk a beruházás mellett, mert ezen a vezetéken sokkal kisebb kockázat mellett juthatunk orosz gázhoz - mondta a Világgazdaságnak a fejlesztési tárca energetikai államtitkára, aki biztos abban, hogy előbb-utóbb Brüsszel is rábólint majd a szerződésekre.
péntek 11:40
Pénztárgépek: több mint 25 ezer ellenőrzés, 260 millió forint bírság
Az esetek 12 százalékában, 3 ezer gépnél talált valamilyen hiányosságot és 260 millió forint bírságot szabott ki a NAV, amelynek rendszerébe jelenleg 143 048 pénztárgép van bekötve.
péntek 11:13
Többen nyitottak stabilitási megtakarítási számlát
Április-júniusban 215, az adóamnesztia részeként kidolgozott stabilitási megtakarítási számlát nyitottak a hazai pénzintézeteknél, és ezekre 12,942 milliárd forintot fizettek be - írja a Napi Gazdaság. A magányszemélyek által elhelyezett legkevesebb ötmillió forintos összeg származását és a közteherfizetést nem firtatja az adóhatóság.
péntek 10:58
MKB-ügylet: a banki felvásárlások leginkább a kis cégeknek kedvezhetnek
Az állam vásárolja meg az MKB Bankot bajor tulajdonosától, 55 millió eurót fizet a részvények csaknem száz százalékáért. Ezzel tovább nő a hazai bankrendszerben a magyar tulajdon aránya, ami Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint kedvező a hitelezés szempontjából. Orbán Viktor kormányfő korábban azt mondta: az a gazdaságpolitika egyik kiemelt célja, hogy a bankrendszer nagyjából fele magyar kézben legyen.
péntek 10:50