Új szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP

kategória: Üzlet/gazdaság
2012 szeptember 17, hétfő - 15:59 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: SAP, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
Új tanácsadói szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP - közölte az SAP AG szoftvercég hazai leányvállalata hétfőn.

A budapesti szolgáltatóközpont szeptember elején kezdte meg a munkáját 10 tanácsadóval, a létszám a tervek szerint tovább bővül és 2013 végéig meghaladja a 30 főt. Az új egység az Európa, Közel-Kelet, Afrika (EMEA) régió ügyfelei számára nyújt szolgáltatást, de elsődleges feladata a közép-európai ügyfeleknél zajló szoftverbevezetések támogatása, megvalósítása.

A központ helyszínének kiválasztásában a közlemény szerint szerepet játszott a magyarországi szakemberek képzettsége, a friss diplomások nemzetközi jó hírneve, nyelvtudása, és a lokáció kedvező költségei. A tanácsadói centrum az SAP 500 főt foglalkoztató budapesti irodájában található, és a harmadik olyan egység, amely a nemzetközi piacra dolgozik. A szoftvercég itt alapította meg 2001-ben a globális szolgáltatóközpontját, (SAP Global Support Center Hungary), mely elsődlegesen a német nyelvű területek folyamatos SAP üzemeltetését biztosítja, és ahol 150 szakember dolgozik. 2005-ben itt hozták létre a világpiac számára alkalmazásokat készítő fejlesztőközpontot (SAP Labs Hungary), amely jelenleg 250 főt foglalkoztat.

Az új szolgáltatóközpont vezetését Herger Tamás látja el, aki e poszt mellett megtartja jelenlegi, az SAP Hungary Kft. tanácsadási vezetői feladatait.

Az SAP Hungary Kft. 2011. évi árbevétele 15,2 milliárd forint volt. Megoldásait több mint 1200 vállalat használja Magyarországon a közlemény szerint.Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Banki elszámolás küldemény - Erre figyeljünk!
Pénteken volt az utolsó ideje a bankoknak arra, hogy feladják a devizahiteles elszámolót. Az ügyfelek jó része már megkapta a levelét, azonban több százezer adós csak jövő héten veheti kézbe a várva-várt küldeményt.
csütörtök 12:27
Tizenötezer tanár fizetése emelkedik
A pedagógus-életpályamodellnek köszönhetően januártól 15 ezer tanár jövedelme emelkedik jelentős összeggel. A minősítésre ma éjfélig lehet jelentkezni. Hétfőn 115 ezer diák kezdi meg az érettségi vizsgákat.
csütörtök 11:58
380 közelében lesznek az üzemanyagárak péntektől
Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 377-378 forintra, a gázolajé 378-379 forintra nő.
csütörtök 10:34
Már eladásra szánt lakások építéséhez is igényelhető növekedési hitel
Eddig csak bérbeadásra szánt lakások építéséhez lehetett felhasználni a növekedési hitelt.Emellett az is kiderült, hogy a 193 ezer bedőlt lakáshitelt 30 százalékkal olcsóbban értékesíthetik.
csütörtök 10:32
A magyar gazdaságpolitika sikeréről ír a Financial Times
A magyar gazdaságpolitika sikereiről ír online kiadásában a Financial Times, elsősorban a devizaalapú hitelek átváltásával összefüggésben.
szerda 16:19
Tömeges fiókbezárásra készül a Raiffeisen
Szerda délután bejelentették: 112 fiókból 67 maradna, 20 százalékkal csökkentenék a költségeket, és a továbbiakban a prémiumbanki és e-banki szolgáltatásokat erősítenék.
szerda 16:15