Új szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP

kategória: Üzlet/gazdaság
2012 szeptember 17, hétfő - 15:59 | szerző: mti Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom
Címkék: SAP, címkefelhő
Szóljon hozzá!
Mindig pozitívan a Facebook-on is
Új tanácsadói szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon az SAP - közölte az SAP AG szoftvercég hazai leányvállalata hétfőn.

A budapesti szolgáltatóközpont szeptember elején kezdte meg a munkáját 10 tanácsadóval, a létszám a tervek szerint tovább bővül és 2013 végéig meghaladja a 30 főt. Az új egység az Európa, Közel-Kelet, Afrika (EMEA) régió ügyfelei számára nyújt szolgáltatást, de elsődleges feladata a közép-európai ügyfeleknél zajló szoftverbevezetések támogatása, megvalósítása.

A központ helyszínének kiválasztásában a közlemény szerint szerepet játszott a magyarországi szakemberek képzettsége, a friss diplomások nemzetközi jó hírneve, nyelvtudása, és a lokáció kedvező költségei. A tanácsadói centrum az SAP 500 főt foglalkoztató budapesti irodájában található, és a harmadik olyan egység, amely a nemzetközi piacra dolgozik. A szoftvercég itt alapította meg 2001-ben a globális szolgáltatóközpontját, (SAP Global Support Center Hungary), mely elsődlegesen a német nyelvű területek folyamatos SAP üzemeltetését biztosítja, és ahol 150 szakember dolgozik. 2005-ben itt hozták létre a világpiac számára alkalmazásokat készítő fejlesztőközpontot (SAP Labs Hungary), amely jelenleg 250 főt foglalkoztat.

Az új szolgáltatóközpont vezetését Herger Tamás látja el, aki e poszt mellett megtartja jelenlegi, az SAP Hungary Kft. tanácsadási vezetői feladatait.

Az SAP Hungary Kft. 2011. évi árbevétele 15,2 milliárd forint volt. Megoldásait több mint 1200 vállalat használja Magyarországon a közlemény szerint.Megosztás:   Facebook Twitter iwiw
Print

Hozzászólás küldése

Felhasználónév:
Hozzászólások:

Kód beírása:

Időt nyerhetnek-e a kft.-k a feltőkésítési kötelezettség teljesítésére?
Van-e jogszerű lehetőség arra, hogy a korlátolt felelősségű társaságok időt nyerjenek a legkésőbb 2016. március 15-ig esedékes feltőkésítési kötelezettség teljesítésére? A Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda szakértője szerint a kérdés sok korlátolt felelősségű társaságot foglalkoztat, hiszen számos olyan társaság létezik, amelynek jelenleg komoly megterhelést jelent a törzstőke hárommillió forintra történő felemelése legkésőbb 2016. március 15-ig, jóllehet ezt minden olyan korlátolt felelősségű társaságnak meg kell tennie, amelynek törzstőkéje nem éri el ezen összeget.
csütörtök 15:58
MobilTárca szolgáltatást indított a Telekom
Digitális pénztárcává alakítja a mobiltelefont a Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatása - jelentette be Christopher Mattheisen, a mobilszolgáltató társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
csütörtök 13:21
NGM: a fair bankokról szóló törvény erősíti a fogyasztóvédelmet
A fair bankokról szóló törvény jelentősen erősíti a pénzügyi szektorban a fogyasztóvédelmet - mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára a Privátbankár.hu portál Pénzügyi tudatosság fórum című szakmai konferenciáján.
csütörtök 12:40
Nincs extra szigor a magyar fair bank-törvényben
A hitelfelvevők érdekeit védő új magyar törvényben, a nyugati országokban létező hasonló jogszabályokhoz képest nincs ördöngösség – mondta a Kossuth Rádióban Gyurcsik Attila elemző.
csütörtök 12:25
Kairói irodát nyitott a Magyar Nemzeti Kereskedőház
Magyarország meghirdette a keleti nyitás politikáját, amelyben nagy szerepe van az egyiptomi-magyar kapcsolatoknak - mondta a megnyitón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
csütörtök 12:09
A magyar-üzbég gazdasági kapcsolatokban még sok a kiaknázatlan lehetőség
A magyar-üzbég árucsere-forgalomban és gazdasági együttműködésben nagy növekedési lehetőségek vannak, mindkét fél érdekelt a kapcsolatok további bővítésében - hangsúlyozták a két ország képviselői kedden, a Magyar-Üzbég Üzleti Fórumon.
szerda 14:49